Skip to main content
Om Keflico

Samarbejde med Dansk Arkitektur Center omkring “Børnebyen”

Samarbejde med Dansk Arkitektur Center omkring “Børnebyen”.

Vi har i Keflico A/S opstartet et nyt samarbejde med Dansk Arkitektur Center (DAC) i København. I den forbindelse har vi leveret træbaserede produkter til udstillingen “Børnebyen/Kids City”, der havde officiel åbning den 6. februar.

 

 

Nyt samarbejde mellem DAC og Keflico
I kraft af, at vi i Keflico dagligt arbejder tæt sammen med flere arkitekthuse omkring nutidens og fremtidens byggeri, har vi valgt også at indgå et samarbejde med DAC i København.

Samarbejdet betyder blandt andet, at Keflico er udstillingspartner på arkitekturcenterets nye udstilling ”Børnebyen/Kids City” og vi håber naturligvis på, at vi herigennem kan udbrede vores mission, om at fremme ansvarlig og bæredygtig brug af træ.

Om Børnebyen/Kids City
I Børnebyen kan børn lege, bygge og brænde energi af, imens de voksne kan komme med bagom de idéer og tanker, der har dannet grobunden for udstillingen.

Bag udstillingen står flere arkitekthuse og design studioer, både ADEPT, COBE, 3XN, EFFEKT, BIG Architects, Dissing+Weitling og MONSTRUM.

For instance, you can slide down a miniature version of Bjarke Ingels’ CopenHill, explore scale with mini- and maxi-furniture in the tree house designed by COBE architectural studio, and monkey around on Adept’s flexible climbing frame.

Læs mere om udstillingen på DAC’s hjemmeside.

Træ fra bæredygtigt skovbrug
Keflico har leveret FSC® certificeret Fyrretræ og Fyrkrydsfinér til opbygningen Børnebyen. Udstillingen er blandt andet inspireret af udstillingen “Rumtosset” på Utzon Centret i Aalborg, som Keflico ligeledes har leveret bæredygtigt træ til i 2019.

 

Nyheder om Keflico